Dåliga vanor

Förresten, jag måste berätta om min vän har börjat med något assmart. Det är inte de “senaste” men det ä helt klart ett bra alternativ. Han röker elcigaretter och säger att han tycker att det är de bästa valet som han har gjort. Han röker mindre och får i dig mindre farligheter, de luktar inte heller pyton.

Jag som inte själv röker eller snusar har trots de en åsikt, eftersom jag tror att människan själv ska göra val i livet. Om vi säger att t.ex snusbolaget.se hade monopol på snus, skulle då snusare snusa mindre? Nej, men minderåriga skulle inte kunna beställa eftersom dem inte är tillräckligt gamla. Sedan om man kollar på hemsidan, så finns där många olika alternativ och sorter.
Skulle många människor hellre röka elcigg om dem förstod att det är så mycket hälsosammare. Jag tror det.
Skulle det vara kul att ha en vattenpipa där man istället för tobak använder ett alternativ som inte är skadligt? Ja, det skulle det.

blogstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *