10 kilometer, 500 meter

Idag är det söndag och en vecka kvar tills det blir sördag kväll och jag ställer mig på startbanan till Midnattsloppet Stockholm 2016. Jag representerar friidrottsklubben som jag tränat med de senaste året; Stockholm Snipers. Men jag skall vara ärlig, detta passet gick absolut inte som jag tänkt. Å ena sidan så var jag klar redan efter en timma. Å andra sidan så gick jag minst 10 minuter. Vilket betyder att jag startade alldeles för fort. Nu vet jag det, till på tisdag då det är dags att köra en gång till innan lördagens tävling.
Mellan dagarna blir det självfallet löpträning till max, dock inte så långa sträckor; styrketräning finnes också med på träningsschemat.

Nu skall jag dricka min jordgubb-hallon och blåbärssmoothie och reflektera över EU-rättens grunder. Eftersom jag har en omtenta i det ämnet nästa måndag.
Ha en fortsatt trevlig dag vänner!

blogstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *